DENİZLİ / KALE - Şehit Polis Yılmaz Mayuk İlkokulu

Şbt

2023/2024 Eğitim Öğretim sezonu okul bahçesinde bulunan zeytin,çam,ayva gibi ağaçların bakımı ve budaması yapıldı.

Ock

2023_2024 Eğitim Öğretim yılı 1.Dönem sonu karneler tüm öğrencilerimize dağıtımı yapıldı..

Ock

2023_2024 Eğitim Öğretim yılı 1.Dönem sonu okulumuz da tüm öğrencilerimize karne dağıtımı yapıldı.

Ock

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Milli Birlik,beraberlik,vatan sevgisi,Demokrasi ve yurt bilincinin güçlendirilmesi için okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından 15 TEMMUZ GAZİ VE ŞEHİT YAKINLARA ZİYARET kapsamında Denizli ili KaleilçesiÖzlüceMahallesi nde ikametgah eden Gazi Durmuş ŞEBEKCİ ziyaretimizi gercekleştirdik..Emeği geçen herkese teşekkürler..

Ock

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Milli Birlik,beraberlik,vatan sevgisi,Demokrasi ve yurt bilincinin güçlendirilmesi için okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından 15 TEMMUZ GAZETESİ oluşturulmuştur.Emeği geçen herkese teşekkürler..

Ock

Okulumuz Şehit Polis Yılmaz Mayuk İlk ve Ortaokulu öğrencilerimiz 2023 /2024 Eğitim Öğretim yılı 1.Dönem Dilimizin Zenginlikleri Projesinde çalışmalarını sergilediler.Çalışmalarından dolayı okulumuz öğrencilerini ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz..

Ock

Okulumuz Şehit Polis Yılmaz Mayuk İlk ve Ortaokulu öğrencilerimizin hazırlamış olduğu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları yapıldı.100.yıla özel gösteriler,şiirler ve halk oyunları ile güzel bir bayram çöküşü yaşatan öğrencilerimiz ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz Özlüce ŞEHİT POLİS YILMAZ MAYUK İlk ve Ortaokulu öğrencilerimiz 2023/2024 Eğitim Öğretim yılı 1.Dönem Yerli malı haftası etkinliklerini sergilediler.Şiirler,konuşmalar,tiyatro gösterisi,halk oyunları gösterileri ve yerli olan yemekler ve yiyecekler tanıtıldı.

Ock

Okulumuz 2023/2024 Eğitim Öğretim yılı için Okulumuz TEMİZ Belgesi almaya hak kazandı.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz..

Ock

Fen laboratuvarında 2023 /2024 Eğitim Öğretim yılı 1.Dönem dönem deney çantasından deneyleri devam etmektedirler...

Eyl

2023/2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 11.09.2023 TARİHİNDE OKULUMUZDA İLKOKUL,ORTAOKUL VE ANASINIFI ÖĞRENCİLERİMİZ EĞİTİM ÖĞRETİM E BAŞLADI..

Ekm

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü Panomuz hazır. Emeklerinden dolayı İngilizce Öğretmenimiz Aslı PİNAR'a teşekkür ediyoruz.

Ekm

Okulumuzun 4-A sınıfı öğretmeni Tuğba ÖZYURT Matematik dersini Beden Eğitimi ve Oyun dersiyle ilişkilendirerek 4,5 ve 6 basamaklı sayıları abaküste göstererek, koşu parkurunu il önce tamamlayan grubun kazandığı bir etkinlik düzenledi. Öğretmenize teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Ekm

Okulumuzun 4-A sınıfı öğretmenleri Tuğba ÖZYURT'un rehberliğinde hazırladıkları abaküslerle 4,5 ve 6 basamaklı sayıları çözümlediler. Öğretmenimize ve sınıfımıza çalışmalarında başarılar diliyoruz.